ТОАЛЕТНА, БАНЯ, ОБЗАВЕЖДАНЕ

 

 

 

 

 

 

 

ТОАЛЕТНИ СТОЛОВЕ И СТОЛОВЕ ЗА БАНЯ

БОЛНИЧНИ ЛЕГЛА И ПРИНАДЛЕЖНОСТИ ЗА НЕЗАВИСИМ ЖИВОТ

 

В тази категорията можете да откриете една чудесна селекция на помощни средства за баня, тоалетна и спалня, за хора с увреждания, хора с намалена подвижност или други нарушения в придвижването.

Надстройка за толетна чиния

Надстройката за тоалетна представлява подвижна приставка, подобряваща адаптацията на домашното санитарното обзавеждане към индивидуалните нужди на потребителя. Надстройките за толетна се предлагат с различна височина и могат да бъдат оборудвани с подлакътници.
Sanitarenmagazin.bg предлага разнообразни модели, с отлично съотношение цена-качество. Добре подбраната височина на надстройка за тоалетната гарантира удобство и безопасно използване. Консултирайте се с нашите специалисти за избор на модел.

 

Тоалетен стол

Тоалетните столове предлагани от Sanitarenmagazin.bg покриват изискванията на Европейските регулации за медицински изделия (MDR). Предлагаме ви подбрана колекция от модели на утвърдени производители. Можете да изберете тоалетни столове с различни храктеристики и функции – тоалетен стол с колела, без колела, сгъваем тоалетен стол, леки алуминиеви или комбинирани тоалетни столове. Изберете модел, съответстващ на вашите нужди и предпочитания.

 

Стол за баня

Знаете ли, че вашата баня е едно от най-опасните места в дома ви? Ползването на подходящи столове и табуретки за баня намалява травматизма в мокрите помещения, една от основните причина за сериозни инциденти при възрастните. Столовете за баня подпомагат хората с двигателни увреждания или просто възрастните, при извършване на техните ежедневни хигиенни дейности. Предлагаме модели с различни характеристики, изберете модел съответстващ на вашите предпочитания.

 

Болнични легла и приспособления за инвалиди

В домашни условия, понякога се налага продължително възстановяване или просто някои възрастни хора са със силно намалена двигателна активност и прекарват дълго време в леглото. В тези случаи наличието на легло със специфични характеристики е задължително условие. Подходящото болнично легло и аксесоари подобряват качеството на живот на страдащия човек, облекчават усилията и намаляват травмите на хората, полагащи грижи за него. Вижте и предлаганите от нас принадлежности – парапети за легло, стълба за изправяне, стойка за инфузии и др.

 

Ортопедчини възглавници

Ортопедичните възглавници са с различна функция и предназначение. Предлагаме чудесен избор на възглавници от мемори пяна за сядане, възглавници при хемороиди и кокцигеална болка, антидекубитални и против хъркане. Особено важни са позициониращите, мултифункционални възглавници. Антидекубиталните и ортопедични възглавници са важен елемент от общите грижи за лежащо болните. Правилното позициониране и редовната промяна на положението на тялото профилактира появата на декубитуси и проблеми свързани със залежаването.

Кутии за лекарства