СРЕДСТВА ЗА ПРИДВИЖВАНЕ

 

 

 

 

СРЕДСТВА ЗА ПРИДВИЖВАНЕ ОТ SANITARENMAGAZIN.BG

 

Помощните средстава за придвижване са голяма група медицински изделия, създадени да подпомагат хора с двигателни нарушения и дефицити, проблеми с равновесието, във възстановителния период след травми или операции, както и възрастни хора с повишен риск от падане. Помощните средства за придвижване ви помагат да се придвижвате комфортно от едно място на друго - безопасно и самостоятелно и гарантират независимия живот и благополучие на хората с двигателни увреждания.

Sanitarenmagazin.bg предлага широка гама висококачествени помощни средства за придвижване, съобразени с различните потребности на всеки пациент.

Предоставяме на вашия избор разнообразие от средства за придвижване като: патерици, ортопедични бастуни, проходилки за възрастни, инвалидни колички, електрически скутери, рампи и лифтове. Постоянно обогатяваме нашата номенклатура с нови модели и разновидности.

Кога се счита, че човек има затруднения с придвижването?

Според определението, лицето с намалена подвижност (Person with reduced mobility) е това, чиито възможности на придвижване без чужда помощ са ограничени поради физическо (сензорно или двигателно, постоянно или временно) или умствено увреждане, поради възраст или друга причина.

Тук на помощ идват помощните средства за придвижване, които улесняват ходенето, повишават стабилността и намаляват умората или натоварването при ходене при хора с функционален дефицит на единия или двата долни крайника, профилактират паданията и подхлъзванията.               

Предлаганите от нас помощни средства за придвижване са изработени са от здрави и издръжливи материали, лесни за употреба и почистване. 

В тази категория можете да намерите:
 

  • Подмишнични  и подлакътни патерици (тип канадка)

  • Бастуни

  • Стандартни проходилки за възрастни – фиксирани и крачещи

  • Проходилки с колела

  • Ролатори

  • Инвалидни колички и транспортни столове

  • Аксесоари за средства за придвижване