ЧОРАПИ ЗА ДИАБЕТИЦИ

 

Sanitarenmagazin.bg предлага чорапи за диабетно стъпало от линията RelaxSan Diabetic.

Чорапите са резултат на задълбочена изследователска работа на експерти и представляват комбинация от високо-качествени материали и специфична технология на изработка, осигуряващи комфорта и доброто здраве на диабетните и чувствителни ходила. Смесите на специални влакна като сребърни, памучни, крабионови, заедно със специалната техника на изплитане, създава продукт с отлични качества.

Унисекс чорапите от колекцията  RelaxSan Diabetic са предназначени за хора с диабетно стъпало или просто чувствителни крака. Подходящи са също за хора с артрити, атлетично стъпало или такива с деликатна кожа на краката.
Анатомично оформените пръсти и пети форма на чорапите прилягат отлично към ходилото и гарантират отлична износо-устойчивост.

Чорапите са меки, не упражняват компресия и са изработени посредством безшевна технология, без завършващ ластичен край в горната си част. Наличието на сребърни и крабионови йони осугурява добър температурен комфорт, антибактериали и антистатични  свойства и елиминация на неприятната миризмата.