Компресивни чорапи 40-280 DEN

 

 

 

 

 

 

 

ЧОРАПИ И ЧОРАПОГАЩИ С КОМПРЕСИЯ И ПЛЪТНОСТ 40-70-140-280 DEN

 

Линията чорапи за разширени вени с компресия и плътност 40-280 DEN, включва широка гама от продукти - с височина до коляното, до бедрата, чорапогащници и чорапогащи за бременни, всички изработени от различни материи – прозрачен и елегантен трикотаж, мек и непрозрачен микрофибър или памук.

Тази група чорапи с компресия се характеризира с по-висока прозрачност, елегантност и разнообразие на цветове, които осигуряват на модерните и динамични жени едновременно комфорт и стил. Елегантният финишинг на компресивните изделията изделия от тази група ги прави почти неразличими от стандартните чорапи.
Предлаганите от Sanitarenmagazin.bg чорапи с профилактична и терапевтична компресия са резултат от дългогодишен опит на производителите и са произведени в съответствие с Регулациията на Европейската общност за медицински изделия.

В тази категория можете да намерите следните изделия:

Компресивни чорапи до коляното с плътност 70-280 DEN и различни компресии

Чорапи до коляното (3/4 дължина) са най-често използваните в практиката изделия за разширени вени. Освен степенуваната компресия е важно да се обърне внимание на завършващия край на чорапа, който не трябва да стяга прекомерно и да ограничва оттока на венозната кръв на долните крайници.
Употребата на чорапи с компресия до коляното може да бъде както с профилкатични, така с терапевтични показания.

Дълги чорапи до бедрото със самозадържаща лента, с плътност 70-280 DEN и различни компресии

Елегантни и ефектни дамски чорапи с различна плътност и компресия. Имат самозадържаща лента в горния край, най-често под формата на красива дантела. Достигат до средата на бедрото или горната 1/3 на бедрото и се задържат без допълнителни укрепващи елементи като например жартиери и колани. В зависимост от компресията могат да бъдат с профилактични и терапевтични функции.

Компресивни чорапогащи с плътност 70, 140, 280 DEN и различна степен на компресия

Компресивните чорапогащи са най-универсалните антиварикозни изделия. Те се оразмеряват лесно, пасват добре на повечето фигури, по правило сa налични размери и за по-нестандартни фигури (Queen size). Поставят се и се поддържат лесно.

Sanitarenmagazin.bg предлага компресивни чорапогащи на различни производители, отговарящи на Компресионен клас 1, 2 и 3.