Нашите предимства

 

20 ГОДИНИ В ПОМОЩ НА ЗДРАВЕТО!

                                                                  

                                                                  

НАДЕЖДЕН ПАРТНЬОР С ИСТОРИЯ

Преди повече от 20 години решихме, че българските клиенти заслужават професионално отношение, качествено обслужване и коректност. Днес можем с гордост да кажем, че през годините нашите търговски обекти се превърнаха в еталон за добра търговска практика, в областта на търговията на дребно с медицински изделия и    фармацевтични стоки. Всички наши търговски обекти са лицензирани съгласно Закона за лекарствените продукти в хуманната медицина и изпълняват нормите на Закона за медицинските изделия.

 

 

ОПИТЕН  И ПРОФЕСИОНАЛЕН ЕКИП

Нашият мотивиран екип от професионалисти ще ви предостави висококачествено и компетентно обслужване, отговаряйки на всички ваши въпроси и запитвания. Екипът ни включва квалифицирани сътрудници - лекари, медицински сестри, рехабилитатори и фармацевти, готови да се включат със съвети и препоръки в решението на всеки ваш проблем.

 

 

ХИЛЯДИ ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

Хиляди клиенти се довериха на Аста Меда ЕООД през годините. За да бъдем по-близо до вас във всеки един момент, създадохме настоящия проект Sanitarenmagazin.bg
Посвещаваме го изцяло на вас, нашите лоялни клиенти!

 

 

ДОБЪР ПОДБОР И РАЗНООБРАЗИЕ НА СТОКИ

Подбираме за вас разнообразни стоки с отлично съотношение цена – качество. Стремим се да удовлетворяваме търсенето в различните ценови сегменти, без да правим компромис с качеството.  При нас ще намерите много стоки доставяни ексклузивно за нашите търговски обекти. В нашите каталози ще откриете само стоки с регламентиран произход, отговарящи на изискванията на приложимото законодателство и европейски директиви.

 

 

БЪРЗА ДОСТАВКА

Всички продукти от нашия каталог са налични на склад, готови за експедиция в кратки срокове.
В повечето случай вашите поръчки ще бъдат доставени на следващия работен ден.