Доставка


Направените онлайн поръчки в електронния магазин Sanitarenmagazin.bg се доставят до вас чрез куриерска фирма Спиди АД.
Моля, запознайте се с Общите условия за доставка на Спиди АД.

Sanitarenmagazin.bg извършва доставки само на територията на Република България.
Постъпилите в онлайн магазина поръчки се обработват в срок до 2 работни дни, след което се транспортират съгласно условията и срокове на доставка на куриерска фирма Спиди АД, в зависимост от зоната на населеното място.

Доставчикът запазва правото си, без предизвестие да удължи срока на доставката до 7 работни дни.

При липса на складова наличност от заявената стока  Доставчикът информира Потребителя по телефона,  чрез SMS или чрез предоставения при заявката имейл.
 

 

 

 

 

 

Съгласно условията на куриерска фирма Спиди, Потребителят може да избира между 2 вида доставки:

- Доставка до офис на Спиди: 5.99 лв
- Доставка до посочен адрес: 7.99 лв.

Ако при експедиране на стоката, поради особености на опаковката се окаже, че има разлика между обявената при поръчката цена на доставка и реално дължимата, ние ще ви уведомим предварително, за да получим вашето одобрение.

При избор  на доставка До офис на Speedy, Потребителят  разполага със срок от 5 работни дни, от датата на доставка, в които да приеме своята поръчка. След изтичането на този срок, поръчката се анулира и стоката се връща обратно на Доставчика.

Съгласно обявените Общи условия за ползване на електронен магазин Sanitarenmagazin.bg, куриерската услуга при отказ от получаване на стоката и връщане на стоката е за сметка на Потребителя.

За повече подробности, моля запознайте се с Общите условия за използване на уебсайт и електронен магазин  www.sanitarenmagazin.bg